Onze meerjarige samenwerking is een groot succes; niet alleen door hun aanpak op maat; Ernst en Alexander weten ook hoe zij snel tot de kern van de dynamiek van ons team kunnen komen. We behandelen fundamentele kwesties, krijgen inzicht in hetgeen zich onder ‘het topje van de ijsberg’ afspeelt en versterken het belangrijkste element in ons team: vertrouwen.

Arthur van Keeken
Business Executive Manager Drinks
Nestlé Nederland BV 

In de afgelopen jaren hebben Ernst en Alex mijn managementteam begeleid met een uniek op maat gemaakt leiderschapsprogramma, gericht op individuele ontwikkeling en teamontwikkeling. Zowel voor mijn team als voor mijzelf betekende dit een enorme sprong vooruit in onze persoonlijke ontwikkeling. Als team hebben we een cultuur gecreëerd die jaarlijks goede financiële en commerciële resultaten boekt en tegelijkertijd een uitstekende medewerkers tevredenheid voortbrengt.

Gijs van Wijgerden
Regio Directeur
ING
Wat ik uniek vind aan Dekker & Van Velzen is hun individuele aanpak, hun betrokkenheid en vooral hun praktijkervaring. Het bleek enorm doeltreffend voor mij en mijn teams en het heeft ons absoluut naar een hoger niveau getild.

Svenja de Vos
CIO
Tele2

Ernst heeft mij gecoacht tijdens een lastige periode in mijn leven. Hij bracht me in contact met mijn emoties en gaf me een helder beeld van mijn prioriteiten. Ik startte een consulting praktijk om bij te kunnen dragen aan het succes van verschillende bedrijven; ik onderhoud mijn mondiale netwerk en ik erken de behoeften van mijn gezin. Alle drie de aspecten ontvangen mijn volledige aandacht.

Janet Standing
Janet Standing Consultancy

Ik ben heel blij met onze samenwerking, omdat het resulteerde in een heldere identiteit en missie voor onze organisatie in Ukraine. Aan de hand van individuele en collectieve sessies, besefte ons directieteam dat wat hen verbindt sterker is dan hun oppervlakkige verschillen. Ernst en Alex waren op de hoogte van de Oost-Europese context, waardoor zij hun aanpak en traject konden aanpassen aan onze specifieke behoeften.

 

Tahsin Yasin
Managing Director Russia, Kazakhstan & Ukraine
Danone Early Life Nutrition

In mijn coachingstraject staat reflectie op persoonlijk gedrag en de impact op anderen centraal. Het verkrijgen van inzicht en het creëren van vaardigheden om deze achterliggende motieven effectief te gebruiken, vormen daarbij de leidraad. In het traject zijn respect, reflectie en realisatie terugkerende thema’s. Tegenwoordig wordt mijn overtuigende managementstijl ervaren als eenduidig en goed in balans.

Janine Fluyt
Communications Director
Van Gogh Museum

Dekker & Van Velzen heeft ons enorm geholpen in het consequent en adequaat vertalen van onze strategie naar doelen, plannen en acties. Met intensieve coaching- en trainingsessies op individueel, team- en directieniveau, hielpen zij ons in onze verdere ontwikkeling die nodig was om tegemoet te komen aan de eisen die de nieuwe strategie aan ons en onze samenwerking stelt en leverden zij een bijdrage aan onze duurzame groei in de komende jaren.

Edwin Schoenmakers
VP Core Sales – Germany, Austria & Netherlands
Global Commercial Payments
American Express Services Europe Ltd.
Wij hebben ons bedrijf altijd gerund met ons boerenverstand en onze beslissingen genomen op basis van ons onderbuikgevoel. De interventies van Dekker & Van Velzen hebben dit niet veranderd, maar we hebben wel inzicht verkregen in onze managementstijl, onze sterktes en onze ontwikkelgebieden. Zonder Dekker & Van Velzen zouden we nooit ons huidige niveau hebben bereikt en ons hebben gerealiseerd dat er nog zoveel meer te leren valt.

Mark Nolte
VP Business Development
Advidi