Ernst Dekker

‘Ik word wie ik ben door te zijn wie ik wil worden’ is het motto van Ernst (1966) sinds zijn sabbatical in 2008. Tot op de dag van vandaag speelt het een leidende rol in zijn werk als consultant, coach en facilitator. Zijn (corporate) carrière leerde Ernst dat de ontwikkeling en groei van mensen sterk worden beïnvloed door het (on)vermogen om in zichzelf en zijn/haar succes te geloven. Hij is gedreven om anderen te ondersteunen tijdens hun reis van groei en ontwikkeling en in het vervullen van hun persoonlijke en commerciële potentieel.

Ernst is op zijn best daar waar resultaat en ontwikkeling elkaar kruisen. Zijn analytisch denkvermogen, theoretische kennis en zakelijk inzicht in combinatie met zijn empathische vaardigheden, sensitiviteit en gevoel voor humor maken van Ernst een stevige gesprekspartner. Hij voelt zich snel thuis in veranderende organisaties en zijn stijl kenmerkt zich door no-nonsense en met de handen uit de mouwen.

Ervaring

  • Lid van de raad van bestuur bij Manpower Nederland (personeels- en recruitmentdiensten), verantwoordelijk voor Manpower Professional
  • Senior Director bij Verizon, (telecommunicatie en uitbesteding), verantwoordelijk voor het segment Multi National Clients in zeven Europese landen.
  • Vrijwilliger bij Giving Back, een organisatie die multiculturele studenten aanmoedigt hun competenties te onderzoeken en ontwikkelen.

Alexander van Velzen

Alexander (1971) koppelt een non-conformistische, creatieve geest aan een professionele, zakelijke uitvoering. Zijn analytische vaardigheden helpen hem te focussen op gedrag en processen. Hij bezit het talent om goed naar zijn klanten te luisteren en snel hun behoeften in kaart te brengen. De interventies van Alexander worden gekenmerkt door transparantie en helderheid en ook door begrip en compassie.

Alexander heeft uitgebreide ervaring in het leiden van verandertrajecten voor verschillende nationale en internationale organisaties. Als consultant, facilitator en (leiderschaps)coach begeleidt en ondersteunt hij individuen, teams en organisaties in hun ontwikkelings- en verandertrajecten. Hij begrijpt de vraagstukken waar leiders en managers mee worstelen wanneer zij (persoonlijke) ontwikkeling en verandering doormaken.

Ervaring

  • Managing Partner bij Kideem (Private Equity en Venture Capital boutique).
  • Account Director Verizon (Telecommunicatie), verantwoordelijk voor een aantal multinationals binnen het segment Multi National Clients Nederland.
  • Founding Partner bij Faxtor Securities (onafhankelijke alternatieve vermogensbeheer- en investeringsmaatschappij).